Mit navn er Charlotte og jeg er ejer af Kapkap.dk.
Siden 2011 har jeg fulgt en passion... nemlig det jeg laver i dag. Min baggrund er over 20 år som reklamefotograf - foto, lys, kreativitet og design.Metode og tilgang

Hos KapKap.dk får du hjælp til at opbygge et troværdigt brand gennem dine online aktiviteter. Du er med i hele processen vedr. design af hjemmeside, valg af fotos, og alt det andet du har behov for. Min tilgang lavpraktisk og præget af åbenhed og ærlighed. Spidskompetencen er design af ny hjemmeside. Den personlige relation er i højsædet hos KapKap.dk. Derfor er tæt dialog med dig udgangspunktet, der sikrer, at du får præcis, hvad du har behov for. Sådan sikrer vi, at løsningen fuldt ud lever op til dine forventninger. Der holdes styr på alle detaljer og du har indflydelse på det hele.


Højt serviceniveau

Du vil altid opleve et højt serviceniveau. Vælg KapKap.dk som leverandør af din næste hjemmeside løsning eller anden online markedsføring. Fokus er på dine behov og ønsker. Din nuværende løsning udfordres og udvikles til at matche dine behov og den aktuelle design-trend. Sådan sikrer vi sammen et flow i arbejdet og det bedste resultat for din virksomhed.

Skal vi tage en snak ?
Jeg har kontor på Officelab Kirstinelund og det vil glæde mig hvis du kigger forbi.Adressen er Lyshøjen 2, bygning K4, 8520 Lystrup.

Jeg glæder mig til at se dig !