Logodesign - få designet dit eget logo.Et logodesign kan bestå af en ren font/farve kombination, men kan også suppleres af et lille icon og evt. et payoff.
Vi forholder os til f.eks.: Hvilke farver kan du lide/ikke lide? Hvem er din målgruppe ? Hvilke værdier skal logoet udtrykke ? Hvordan skal det anvendes osv.HISTORIEN BAG MIT EGET LOGONavnet blev til på en ferie i Thailand, hvor mange sætninger afsluttes med et kvikt lille "kapkap". Det nærmeste vi kan komme en oversættelse til dansk er TAK. Kapkap er en positiv tilkendegivelse af: "jeg har forstået opgaven", "jeg sætter igang", "tak det er en aftale", "tak for bestillingen, jeg ordner det nu"... agtigt...
​Og det er med den indstilling, jeg driver min virksomhed, med et positivt mindset. Her kører tingene ikke så firkantet men tværtimod lavpraktisk og funktionelt.
Tanken bag det grønne icon er, at der i et godt design er flere elementer som tilsammen danner en helhed.Skal vi tage en snak ?Jeg har kontor på Officelab Kirstinelund og det vil glæde mig hvis du kigger forbi. Adressen er Lyshøjen 2, bygning K4, 8520 Lystrup.


Jeg glæder mig til at se dig !