Logodesign - få designet dit eget logo.
Et logo er et grafisk udtryk for dit firmas identitet.Et logodesign kan bestå af en ren font/farve kombination, men kan også suppleres af en lille tegning/grafik og evt. et payoff.
Vi forholder os til f.eks.: Hvilke farver kan du lide/ikke lide? Hvem er din målgruppe ? Hvilke værdier skal logoet udtrykke ? Hvordan skal det anvendes osv.Hvorfor hedder mit firmanavn egentlig Kapkap ?Navnet blev til på en ferie i Thailand, hvor mange sætninger afsluttes med et kvikt lille "kapkap". Det kan ikke direkte oversættes til dansk, men det nærmeste vi kan komme er TAK. Kapkap er en positiv tilkendegivelse af "yes jeg har forstået opgaven", "jeg sætter igang", "tak det er en aftale", "tak for bestillingen, jeg ordner det nu"... agtigt...
​Og det er med den indstilling, jeg driver min virksomhed. Med et positivt mindset og her kører tingene ikke så firkantet og stift men tværtimod lavpraktisk og funktionelt.
Tanken bag det grønne icon er, at der i et godt design er flere elementer som tilsammen danner en helhed.Skal vi tage en snak ?Jeg har kontor på Officelab Kirstinelund og det vil glæde mig hvis du kigger forbi. Adressen er Lyshøjen 2, bygning K4, 8520 Lystrup.


Jeg glæder mig til at se dig !