Webdesign til attraktive priser hos Kapkap.dk

KapKap.dk arbejder med engangspriser i forbindelse med webdesign. Her skal du ikke betale dyre abonnementer, du betaler kun for de ydelser, du har brug for.

Du kan begynde med en basishjemmeside og efterhånden, som behovet opstår, udbygge den og integrere andre webløsninger. F.eks. en webshop, sprogvariant, nyhedsbreve, gæstebog, gallerier, tilmeldingsmodul og meget andet.

Kapkap.dk har fokus på høj service, fleksibilitet og kvalitetsløsninger - det skaber tilfredse kunder.

Hvad koster en hjemmeside?

Priseksempel: En basis-hjemmeside koster kr. 11.500,- ekskl. moms:
  • Komplet design lavet til dig og i tråd med dit øvrige firmalook
  • Opsætning af op til 10 sider 
  • Styling og indsættelse af indhold på samtlige sider (du leverer indholdet)
  • Rådgivning om sidens indhold i tekst og billeder
  • Redigering og udvælgelse af fotos
  • Funktioner som slideshow, gallerimodul, kontaktformular, Google-maps, favicon mm.
  • Links til sociale medier, LinkedIn m.fl.
  • Fuldstændig kørefærdig hjemmeside
  • Tilrettede URL så de er optimeret til søgemaskinerne
  • Kursus i basisredigering
Med i prisen er et introduktionskursus i basisredigering af din hjemmeside. Kurset afholdes hos Kapkap.dk på Kirstinelund i Lystrup. Her får du en kort introduktion til redigering af din nye hjemmeside, så du selv kan foretage ændringer i tekst og billeder.

Hvis du hellere vil bruge din tid på din kerneforretningen, i stedet for at selv at redigere din hjemmeside, kan du benytte min fordelagtige klippekortsordning.

Vil du gerne vide mere, eller har du specifikke ønsker? Kontakt mig her. Se WEBDESIGN-GALLERI.

Eksempler på webdesigns

Designforløbet

Uanset om du har en side i forvejen eller du skal i gang med din første hjemmeside, så får du kvalificeret sparring på en lang række områder. Ved første møde afklares hjemmesidens funktion, udtryk, farvevalg og indhold. Det giver et godt grundlag for et stærkt resultat.

Du får hjemmesidens design og layout til godkendelse, hvorefter eventuelle rettelser og justeringer implementeres. Efter din godkendelse af dette kommer din hjemmeside online. I denne del af processen etableres også den valgte mail-løsning.
Malling Living fik hurtig og professionel hjælp til opbygning af vores imagebank. Imagebanken er meget vigtig for vores PR. Charlotte har sans for pænt design der passer ind i MallingLiving-omgivelser. Charlotte arbejder hurtigt og det elsker vi kreative mennesker, der gerne vil se resultater med det samme.
Malling + Living, Rikke Malling

Hele pakken hos Kapkap.dk

Har du brug for mere end design og opsætning af hjemmesiden? Her kan KapKap.dk tilbyde at stå for kontakten til en lang række dygtige samarbejdspartnere. Du kan altså købe en komplet løsning hos Kapkap.dk. Jeg samler alle tråde og holder styr på, at alt leveres til tiden og i den ønskede kvalitet. Se GRAFISK DESIGN-GALLERI.

Ønsker du et ensartet udtryk i alt dit onlinemateriale? Så kan KapKap.dk hjælpe dig med din Facebook-firmaside og udsendelsen af dine nyhedsbreve. Et ensartet udtryk skaber tryghed hos dine kunder og skaber et troværdigt brand.

Kontakt Charlotte på telefon 4017 1415 og få en uforpligtende snak om dine behov.
Kapkap.dk Webdesign - Bricksite Partner | CVR: 38001108 | Lyshøjen 2, K4, 8520 Lystrup  | Tlf.: +45 40171415