Mine dygtige samarbejdspartnere

For at kunne levere en komplet løsning til dig, samarbejder KapKap.dk med en række dygtige og yderst professionelle virksomheder. Her kan du læse lidt mere om en række af mine samarbejdspartnere og deres spidskompetencer:

Anne Kring Fotografi
Anne Kring leverer professionelle, lækre og unikke portrætfotos. Anne har speciale i kreative erhvervsportrætter og imagefotos og er virkelig dygtigt til sit arbejde. Hun samarbejder med en professionel stylist og sørger for, at dit profilfoto passer til din virksomheds image. Anne Kring har bl.a. mange taget de portrætfotos som du finder på denne hjemmeside. Læs mere på www.annekring.dk.

Contrazt
Contrazt leverer alt indenfor firmaprofilering, firmatøj, gaver og merchandise, messe-pakker, mm. Contrazt kan applikere stort set alle former for logo mv. på dit tøj, dine reklamesager og dine kundegaver. Du møder her et firma med stor erfaring og mange år i branchen. Læs mere på www.contrazt.dk.

Da Vinci Business
Da Vinci Business leverer og designer tektiler til branding af din virksomhed eller private label. Kendetegnet er udsøgte materialer, primært designet og produceret i Italien. Produkter som designede slips, tørklæder og skjorter som sikrer, at din virksomhed fremstår med et yderst lækker og professionelt look. Fundamentet hos Da Vinci Business er bygget på kvalitet og sans for selv den mindste detalje. Læs mere på www.davincibusiness.dk.
 
Digitaltrykkeriet D-TOP
D-TOP er et trykkeri, som specialiserer sig i digitalt trykt materiale, roll ups og meget mere. Du får en fantastisk kvalitet og god service hver gang, og de kan klare enhver trykt opgave. For D-TOP er kundens behov og ønsker i højsæde, og de rådgiver gerne om materialevalg og tilskæringer. Læs mere på www.d-top.dk.
 
Get Labels
Get Labels er leveringsdygtige i bannere, brochurer og mange slags trykt materiale. Fokus er på den gode kundeoplevelse og på konstant at forny sig. Med rimelige priser, hurtig levering og gode materialer er Get Labels en stærk samarbejdspartner. Læs mere på www.getlabels.dk.
 
Grafiker Jacob Kornbeck
Jacob Kornbeck arbejder med logo, grafisk identitet, brochurer og andre tryksager. Her får du et stærkt grafisk udtryk, som kan gå igen på al din markedsføring, hvad enten det er visitkort, brochurer eller noget helt tredje.
 
Jakob & Weiland Reklamefoto
Leverer fotos og film til kommerciel brug. Firmaet har især speciale i interiørfoto, madfoto samt produktfoto. Jeg har selv arbejdet 20 år som professionel fotograf hos J&W. Læs mere på www.jakob-weiland.dk.

Memora Consulting
Memora Consulting har specialiseret sig i tekstforfatning, oversættelse og kundecases. Fokus er på troværdige, stærke budskaber, som passer til målgruppen. Memora Consulting har den holdning, at kommunikation skal foregå i øjenhøjde og det er den oplevelse, du får her. Læs mere på www.memoraconsulting.dk.

Officelab
Officelab udlejer kontorfaciliteter, mødelokaler og konferencefaciliteter. Du vil automatisk komme til at se de dejlige omgivelser, hvis du vælger at holde møde med KapKap.dk, jeg bor nemlig til leje hos Officelab. Læs mere på www.officelab.dk.

RelationMe
Jette Heine arbejder med SEO - søgemaskineoptimering - i et sprog du kan forstå. Som Jette siger: "​Det er et spørgsmål om at placerer elementerne korrekt, indhold og links gør det ikke alene. Jeg kan hjælpe dig med at sælge mere på nettet​, ved at guide dig og dit domæne hele vejen." Læs mere på www.relationme.dk.

Styrbech Fotografi
Anne Styrbech har speciale i produkt-, reklame- og madfotografering. Har du en hjemmeside, hvor du gerne vil profilere dit produkt, tager Anne unikke fotos, som i stemning, belysning og baggrund passer til dit brand. Læs mere på www.styrbech.dk.

Kapkap.dk Webdesign - Bricksite Partner | CVR: 38001108 | Lyshøjen 2, K4, 8520 Lystrup  | Tlf.: +45 40171415