Mine dygtige samarbejdspartnere

For at kunne levere en komplet løsning til dig, samarbejder KapKap.dk med en række dygtige og yderst professionelle virksomheder. Her kan du læse lidt mere om en række af mine samarbejdspartnere og deres spidskompetencer:

Anne Kring Fotografi

Anne Kring leverer professionelle, lækre og unikke portrætfotos. Anne har speciale i kreative erhvervsportrætter og imagefotos og er virkelig dygtigt til sit arbejde. Hun samarbejder med en professionel stylist og sørger for, at dit profilfoto passer til din virksomheds image. Anne Kring har bl.a. taget de portrætfotos som du finder på denne hjemmeside.

Styrbech Fotografi

Anne Styrbech har speciale i produkt-, reklame- og madfotografering. Har du en hjemmeside, hvor du gerne vil profilere dit produkt, tager Anne unikke fotos, som i stemning, belysning og baggrund passer til dit brand.

Jakob & Weiland Reklamefoto

Leverer fotos og film til kommerciel brug. Firmaet har især speciale i interiørfoto, madfoto samt produktfoto.

Contrazt

Jesper Smed/Contrazt leverer alt indenfor firmaprofilering, firmatøj, gaver og merchandise, messe-pakker, mm. Contrazt kan applikere stort set alle former for logo mv. på dit tøj, dine reklamesager og dine kundegaver.

Grafiker Jacob Kornbeck

Jacob Kornbeck arbejder med logo, grafisk identitet, brochurer og andre tryksager. Her får du et stærkt grafisk udtryk, som kan gå igen på al din markedsføring, hvad enten det er visitkort, brochurer eller noget helt tredje.

Digitaltrykkeriet D-TOP

D-TOP er et trykkeri, som specialiserer sig i digitalt trykt materiale, roll ups og meget mere. Du får en fantastisk kvalitet og god service hver gang, og de kan klare enhver trykt opgave. For D-TOP er kundens behov og ønsker i højsæde, og de rådgiver gerne om materialevalg og tilskæringer.

hjortCOMonline

Inger brænder for at gøre det muligt for alle at komme til tops i Google. Hun fjerner mystikken og det nørdede omkring søgemaskineoptimering – og kommunikerer det ud så du forstår det - giver dig tilmed simple og overskuelige redskaber. På den måde kan alle lære at arbejde med SEO og dermed opnå større online synlig og flere potentielle kunder.

Get Labels

Get Labels er leveringsdygtige i bannere, brochurer og mange slags trykt materiale. Fokus er på den gode kundeoplevelse og på konstant at forny sig. Med rimelige priser, hurtig levering og gode materialer er Get Labels en stærk samarbejdspartner.

Memora Consulting

Memora Consulting har specialiseret sig i tekstforfatning, oversættelse og kundecases. Fokus er på troværdige, stærke budskaber, som passer til målgruppen. Memora Consulting har den holdning, at kommunikation skal foregå i øjenhøjde og det er den oplevelse, du får her.

Ivara Kommunikation

Grafisk facilitator Sophie Ivara Vinther Andersen laver visuelle referater... så sejt. Et visuelt referat er en anderledes måde at dokumentere på, nemligvha. tegninger, ord, symboler. Mange af os er visuelt orienterede, og husker derfor bedst gennem billeder.

Officelab

Officelab udlejer kontorfaciliteter, mødelokaler og konferencefaciliteter. Du vil automatisk komme til at se de dejlige omgivelser, hvis du vælger at holde møde med KapKap.dk, jeg bor nemlig til leje hos Officelab.
 
Kapkap.dk er desuden medlem af disse professionelle erhvervsnetværk:
  • VENSI
  • Erhverv Lystrup
  • Trust Your Network
  • Energiklubben
Kapkap.dk Webdesign - Bricksite Partner | CVR: 38001108 | Lyshøjen 2, K4, 8520 Lystrup  | Tlf.: +45 40171415