Ny professionel hjemmeside til attraktive priser hos Kapkap.dk

KapKap.dk arbejder med engangspriser i forbindelse med design af hjemmesider - Du få derfor en professionel hjemmeside til en attraktiv engangspris. Her skal du ikke betale dyre abonnementer, du betaler kun for de ydelser, du har brug for.

Du kan begynde med en hjemmeside som er en basishjemmeside og efterhånden, som behovet opstår, udbygge den og integrere andre webløsninger. F.eks. en webshop, sprogvariant, nyhedsbreve, gæstebog, gallerier, tilmeldingsmodul og meget andet. Se eksempler på design af hjemmesider.

Kapkap.dk har fokus på høj service, fleksibilitet og kvalitetsløsninger - det skaber tilfredse kunder.

Hvad koster en professionel hjemmeside?

Priseksempel: En basis-hjemmeside koster kr. 11.500,- ekskl. moms:
  • Komplet hjemmeside design lavet til dig og i tråd med dit øvrige firmalook
  • Opsætning af op til 10 sider 
  • Styling og indsættelse af indhold på samtlige sider (du leverer indholdet)
  • Rådgivning om sidens indhold i tekst og billeder
  • Redigering og udvælgelse af fotos
  • Funktioner som slideshow, gallerimodul, kontaktformular, Google-maps, favicon mm.
  • Links til sociale medier, LinkedIn m.fl.
  • Fuldstændig kørefærdig hjemmeside
  • Tilrettede URL så de er optimeret til søgemaskinerne
  • Kursus i basisredigering kan tilkøbes på timepris
Med i prisen er et introduktionskursus i basisredigering af netop din hjemmeside . Kurset afholdes hos Kapkap.dk på Kirstinelund i Lystrup. Her får du en kort introduktion til redigering af din nye hjemmeside, så du selv kan foretage ændringer i tekst og billeder. Du kan styre din egen nye professionelle hjemmeside.

Hvis du hellere vil bruge din tid på din kerneforretningen, i stedet for at selv at redigere din hjemmeside, kan du benytte min fordelagtige klippekortsordning.

Vil du gerne vide mere, eller har du specifikke ønsker? Kontakt mig her. Se her eksempler på design af hjemmeside

Eksempler på hjemmeside designs

Designforløbet

Uanset om du har en hjemmeside i forvejen eller du skal i gang med din første professionelle hjemmeside, så får du kvalificeret sparring på en lang række områder. Ved første møde afklares hjemmesidens funktion, udtryk, farvevalg og indhold. Det giver et godt grundlag for et stærkt resultat.

Du får designet på din nye hjemmeside godkendelse, hvorefter eventuelle rettelser og justeringer implementeres. Efter din godkendelse af dette kommer din hjemmeside online. 
 
Læs et par uddybende kundecases for netop at få en fornemmelse af processen. Læs f.eks Kundecase Gregers Johansen Consulting, som fik en komplet løsning: hjemmside, logo, visitkort, tekstforfatning, engelsk oversættelse samt portrætfotos. Læs også om hjerneforsker Ann-E. Knudsen som fik en ny professionel hjemmeside - og løbende opdateringer via min ordning med klippekortet.
Jeg vil sige, at hvis man vil være selvstændig, er det nødvendigt at have en klokkeklar forretningsplan. Hvis man så går i gang med en hjemmeside og skal finde ud af, hvad der skal stå, kommer forretningsplanen faktisk af sig selv. Så hjemmesiden har egentlig været starten på min egen konsulentvirksomhed.
Gregers Johansen

Hele pakken hos Kapkap.dk

Har du brug for mere end design og opsætning af hjemmesiden? Her kan KapKap.dk tilbyde at stå for kontakten til en lang række dygtige samarbejdspartnere. Du kan altså købe en komplet løsning hos Kapkap.dk. Jeg samler alle tråde og holder styr på, at alt leveres til tiden og i den ønskede kvalitet. Se mere om design af visitkort, design af logo, design af brochure og flyer, portrætfoto til din hjemmeside og design af profiltøj.

Ønsker du et ensartet udtryk i alt dit onlinemateriale? Så kan KapKap.dk hjælpe dig med din Facebook-firmaside og udsendelsen af dine nyhedsbreve. Et ensartet udtryk skaber tryghed hos dine kunder og skaber et troværdigt brand.

Kontakt Charlotte på telefon 4017 1415 og få en uforpligtende snak om dine behov.
Kapkap.dk Webdesign - Bricksite Partner | CVR: 38001108 | Lyshøjen 2, K4, 8520 Lystrup  | Tlf.: +45 40171415