Du finder Kapkap.dk på Lyshøjen 2, K4 i Lystrup - en del af OfficeLab

Lad mig være designer af din nye professionelle hjemmeside

Hos KapKap.dk får du hjælp til at opbygge et troværdigt brand gennem dine online aktiviteter. Du er med i hele processen vedr. design af hjemmeside, valg af fotos, og alt det andet du har behov for. Vil du vide mere om Kapkap.dk´s ydelser ? Så klik her og læs mere om at få en ny professionel hjemmeside, grafisk designnyhedsbreve og Facebook hjælp.

Metode og tilgang

Min tilgang er åbenhed og ærlighed i højsædet. Spidskompetencen er design af ny hjemmeside. Kapkap.dk bruger et dansk brugervenligt CMS-systemet udbudt af vores forretningspartner Bricksite.com. Du kan her se eksempler på design af hjemmesider.

Den personlige relation er i højsædet hos KapKap.dk. Derfor er tæt dialog med dig udgangspunktet, der sikrer, at du får præcis, hvad du har behov for. Sådan sikrer vi, at løsningen fuldt ud lever op til dine forventninger. Der holdes styr på alle detaljer og du har indflydelse på det hele.

Højt serviceniveau

Hos Kapkap.dk vil du altid opleve et højt serviceniveau. Vælg KapKap.dk som leverandør af din næste hjemmeside løsning eller anden online markedsføring. Fokus er på dine behov og ønsker. Ekspertisen er hos Kapkap.dk.

Din nuværende løsning udfordres og udvikles til at matche dine behov og den aktuelle design-trend. Sådan sikrer vi sammen et flow i arbejdet og det bedste resultat for din virksomhed.

Skal vi mødes? Ring eller mail allerede i dag på telefon 40 17 14 15 eller klik her.

Kapkap.dk er sponsor for DINNødhjælp, Marathonløber Mikael Lassen samt Erhvervspartner Mod Kræft/Kræftens Bekæmpelse. Læs mere om min holdning til CSR.
Kapkap.dk Webdesign - Bricksite Partner | CVR: 38001108 | Lyshøjen 2, K4, 8520 Lystrup  | Tlf.: +45 40171415