Du finder Kapkap.dk på Lyshøjen 2 st. th. i Lystrup - en del af OfficeLab/Kirstinelund

Om Kapkap.dk - lad mig være din webdesigner

Hos KapKap.dk får du hjælp til at opbygge et troværdigt brand gennem dine online aktiviteter. Du er med i hele processen vedr. design af hjemmeside, valg af fotos, og alt det andet du har behov for. Vil du vide mere om Kapkap.dk´s ydelser ? Så klik her og læs mere om webdesign,  nyhedsbreve og Facebook "page-sitter".

Metode og tilgang

Min tilgang er åbenhed og ærlighed i højsædet. Spidskompetencen er webdesign. Kapkap.dk bruger et dansk brugervenligt CMS-systemet udbudt af vores forretningspartner Bricksite.com. 

Den personlige relation er i højsædet hos KapKap.dk. Derfor er tæt dialog med dig udgangspunktet, der sikrer, at du får præcis, hvad du har behov for. Sådan sikrer vi, at løsningen fuldt ud lever op til dine forventninger. Der holdes styr på alle detaljer og du har indflydelse på det hele.

Højt serviceniveau

Hos Kapkap.dk vil du altid opleve et højt serviceniveau. Vælg KapKap.dk som leverandør af din næste webløsning eller anden online markedsføring. Fokus er på dine behov og ønsker. Ekspertisen er hos Kapkap.dk.

Din nuværende løsning udfordres og udvikles til at matche dine behov og den aktuelle design-trend. Sådan sikrer vi sammen et flow i arbejdet og det bedste resultat for din virksomhed.

Skal vi mødes? Ring eller mail allerede i dag på telefon 4017 1415 eller klik her.

Kapkap.dk er sponsor for DINNødhjælp, Marathonløber Mikael Lassen samt Erhvervspartner Mod Kræft/Kræftens Bekæmpelse.
Kapkap.dk Webdesign - Bricksite Partner | CVR: 38001108 | Lyshøjen 2, K4, 8520 Lystrup  | Tlf.: +45 40171415