Udsend lækre nyhedsbreve - jeg designer dem for dig

KapKap.dk hjælper dig med at få dine nyheder og historier sendt ud til kunder og andre interessenter, med et grafisk udtryk, som stemmer overens med din virksomhedsprofil.

Mailchimp

Hos KapKap.dk kan du få hjælp til at opsætte dine nyhedsbreve i systemet Mailchimp. Det er et let tilgængeligt program at arbejde med og meget økonomisk attraktivt - ja faktisk ganske gratis for de fleste brugere. Du kan vælge, om jeg skal sende dine nyhedsbreve ud for dig, eller om du selv vil stå for det.

Hvis du vælger KapKap.dk til at varetage udsendelsen af dine nyhedsbreve, er du selv med til at oprette en eller flere lister, alt efter, hvor mange forskellige modtagergrupper du har eller gerne vil have. Samtidig tilbyder Mailchimp en overskuelig statistikfunktion, så du kan holde øje med, hvor mange af dine modtagere, der åbner, hvor de klikker osv.

Du kan vælge at betale for hver enkelt nyhedsbrev, købe et månedsabonnement eller et klippekort, der gælder for 12 måneder af gangen. Priserne kan du se lige her: 
  • Pris for 1 nyhedsbrev 1.295,- kr.
  • Pris for månedsabonnement inkl. 2 nyhedsbreve 2.300,- kr, (du sparer 290,- kr.)
  • Klippekort på 10 nyhedsbreve 11.655,- kr. (du sparer 1.295,- kr.)

Hvem gør hvad ?

Som udgangspunkt leverer du selv materialet til nyhedsbrevet, fx tekst, fotos mv. KapKap.dk sætter det op i Mailchimp så det er grafisk lækkert og funktionelt, du godkender designet og så sørger jeg for at sende det ud til den/de relevante modtagergruppe/r efter aftale med dig.

Hvis din hjemmeside er lavet af KapKap.dk, tilbyder jeg selvfølgelig at lave et ”tilmeld-dig-nyhedsbrev” felt på siden, så det er let for dine besøgende at melde sig til dit nyhedsbrev. Kontakt mig for pris på nyhedsfeltet til hjemmesiden. Har du en hjemmeside lavet af en anden udbyder, kan din webmaster nemt generere en embed-kode via Mailchimp.

Du opretter selv selve kontoen hos Mailchimp. Du kan læse mere om Mailchimp på www.mailchimp.com.
Til højre kan du se et eksempel på et nyhedsbrev. Vil du vide mere om nyhedsbreve, Mailchimp og hvordan man gør, så kontakt mig her.

DINNødhjælp udtaler...

Det nyhedsbrev som KapKap.dk sender ud for DINNødhjælp er en kæmpe stor hjælp i vores humanitære arbejde i Afrika. Det giver vores medlemmer en følelse af, at være helt tæt på vores udviklingsarbejde, og giver dem en bred indsigt i hvad pengene bliver brugt til.

KapKap.dk er ekstremt dygtige til at lave nyhedsbreve som går helt ind under huden på folk, og for DINNødhjælp har det givet os flere medlemmer, og dermed givet os flere donationer til at hjælpe verdens fattigste børn i Afrika til et bedre liv.
DINNødhjælp, CEO Anja Ringgren Lovén

Boutique Amour udtaler...

Charlotte fanger straks budskabet og kommer med gode forslag til indholdet i nyhedsbrevet og grafisk er hun også rigtig dygtig. Hun er god til at følge op på tingene og kommer hele tiden med en status på hvor langt vi er i processen. Vi er meget tilfredse og kan klart anbefale Charlotte til andre.
Rikke, Ejer af Boutique Amour
Kapkap.dk Webdesign - Bricksite Partner | CVR: 38001108 | Lyshøjen 2, K4, 8520 Lystrup  | Tlf.: +45 40171415