Kundeudtalelser

Et super godt og og effektivt arbejde fra Charlotte's side har dannet grundlag for vores hjemmeside som vi er utrolig godt tilfreds med. Charlotte har været utrolig hurtig til løbende at justere eller rette ting og samtidig kommet med gode input til opbygning af tekst og brug af billeder. Jeg kan helt klart anbefale Charlotte til andre.
Martin Teglbjærg, ejer af Odin Forsikring
Vi valgte Charlotte fra Kapkap.dk som samarbejdspartner, da vi synes hun kunne tilbyde den rigtige opsætning og det rigtige design, ud fra det vi havde behov for. Vi er en leverandør af lingeri og Homewear og skulle have et pænt og indbydende visitkort online, omkring vores virksomhed og alle vores brands.
Charlotte er super nem at arbejde med og forstod hurtigt vores vision og ideer til, hvordan vi ville præsentere os bedst muligt, på den digitale platform.
Charlotte / KapKap.dk er kreativ, leverer til tiden og formåede at sætte sig ind i vores virksomheds DNA. Hjemmesiden er programmeret, så alle kan være med efterfølgende redigeringsmæssigt. Systemet er nemt at navigerer i samtidig med et flot setup. Hele processen foregik over e-mail korrespondance og blev afsluttet med et fysisk besøg, hvor Charlotte viste os proceduren i, at arbejde bag om hjemmesiden. Vi er ovenud tilfredse.
Camilla Berg Ree, UNDER-COVER
Det nye design ser MEGA godt ud, det er vi super glade for – py ha, det har vi taget tilløb så længe. Hurtig ekspediton, flot arbejde, lækkert at få et godt indspark. Det er virkelig et kæmpe løft – wauw altså. Kan kun anbefale Kapkap til hjælp til din hjemmeside.
Kronjysk Golf/Jette
Jeg var stort set blank, hvad angår hjemmesider, da vi startede vort samarbejde med Charlotte Lassen, kapkap.dk, om at få udarbejdet en hjemmeside for vores Boligforening, som består af 109 lejemål, fordelt på 4 afdelinger.

Der har været rigtig mange spørgsmål undervejs, men i skøn forening, har vi fundet den rette løsning, lige netop, til vores forening. Siderne er opbygget enkelt og overskueligt.

Efter et redigeringskursus hos Charlotte, i Århus, med henblik på, hvordan vi selv vedligeholder siderne, vil jeg, som tidligere novice på området, vove den påstand, at en administrator for hver af vores afdelinger, vil kunne klare det selv, efter en kort introduktion, som vi, der har været der, vil videregive på et aftenmøde.

Skulle der opstå problemer undervejs, er jeg meget tryg ved at vide, at vi kan henvende os til Charlotte Lassen, i og med, at vi har tilkøbt en klippekortsordning.

Hovedbestyrelsesformand for
Andelsboligforeningen Røntofte i Helsingør
Inge Petersen
Inge Petersen, Hovedbestyrelsesformand
Charlotte Lassen fra Kapkap har været en sublim samarbejdspartner i forbindelse med opgradering af min hjemmeside: www.hansencarlsen.dk. Skarp og tålmodig sparring, klare og kontante tilbagemeldinger og med fokus rettet mod at matche mine forventninger med det muliges kunst. Jeg er tiptop-tilfreds med resultatet - TAK!
Dorthe Hansen Carlsen
Skuespiller, Sparringspartner & Performancetræner
Dorthe Hansen Carlsen, Skuespiller m.m.
Charlotte Lassen og kapkap har været en fremragende og fleksibel samarbejdspartner i forbindelse med udarbejdelse af hjemmeside for Lautrup-Skurup HR & Executive Coach. Mine tanker om virksomheden er realiseret i et flot grafisk layout til hjemmesiden, og Charlotte har været dygtig til at fange de værdier jeg repræsenterer i hjemmesidens layout. Jeg kan kun rose den måde Charlotte har grebet opgaven an på, og jeg er fuldt ud tilfreds med resultatet af Charlottes anstrengelser.
Stefan Lautrup Skurup – ejer
Mange tak for professionel hjælp og sparring til min hjemmeside. Du er kommet med konstruktive input og du er hurtig til at levere varen. Alt i alt en anbefalelsesværdig oplevelse. Stor tak.
Lene Sillassen, SILLCON
At arbejde sammen med dig er en ren fornøjelse. Det koster og man får hvad man betaler for og mere til. Det produkt jeg bestilte fik jeg leveret top professionelt og ikke nok med det, i samarbejdet havde jeg ofte fornemmelsen af, at jeg var din VIP kunde. Uovertruffen på alle måder.
Jørgen Overgaard, Parterapeut
Charlotte Lassen fra Kapkap.dk har hurtigt og effektivt fået genopbygget vores hjemmeside efter eksisterende layout. Det gjorde hun præcist og gav samtidig vores side et face-lift, så den står skarpere.
Vi har været meget tilfredse med samarbejdet og har løbende fået klar og effektiv hjælp til opdatering.
Boman Kommunikation, Ballerup
Charlotte Lassen var meget hurtig til at forstå præcis hvordan at den nye website skulle se ud. Det er verdensklasse med layout, opfølgning samt feedback. KapKap kan helt klart anbefales.
Erik Carlée, ejer af JM Printing
Charlotte Lassen var hurtig til af fange essensen i vores løse overvejelser om udtrykket til vores kommende hjemmesides for Nybroe & Brøcker Kommunikation, og omsatte den kvikt og kreativt til en hjemmeside, som overgik vores forventninger. Jeg giver Charlotte Lassen mine varme anbefalinger.
Morten Brøcker Partner, Nybroe & Brøcker
Charlotte spottede lynhurtigt mit behov, og hun forstod hvilken stil, og hvilket udtryk og signal, jeg ønskede min nye hjemmeside skulle have.

På en imødekommende og behagelig måde har hun designet en inspirerende og indbydende hjemmeside, samt et enkelt og lækkert visitkort, som mine kunder bemærker og komplimenterer. Professionelt arbejde samt venligt og personligt samarbejde gennem hele processen
Charlotte Engelbrechtsen, Sundhedscoach
Da vi mødte Charlotte første gang var vi på bar bund mht. hvad vi skulle stille op med hjemmeside i vores nyoprettede firma. Vi holdt et møde med Charlotte og i løbet af den første time forstod hun fuldstændig hvor vi gerne ville hen og hvilket udtryk vi gerne ville have. Vi overlod trygt alt det vi ikke forstod til hende, og hun har sørget for at vi fik den hjemmeside vi gerne ville have.

Charlotte var lige den person vi havde brug for at møde på det tidspunkt for at komme videre. Fremadrettet vil vi også bruge kap kap som sparringspartner. I den forbindelse er klippekortsordning perfekt for os.
Arkitekterne Darre & Schubert
Malling Living fik hurtig og professionel hjælp til opbygning af vores imagebank. Imagebanken er meget vigtig for vores PR. Charlotte har sans for pænt design der passer ind i MallingLiving-omgivelser. Charlotte arbejder hurtigt og det elsker vi kreative mennesker, der gerne vil se resultater med det samme.
Malling + Living, Rikke Malling
Ved oprettelse af ny hjemmeside har Charlotte Lassen været en både professionel og kreativ sparringspartner. Dialogen med hende har betydet, at der blev tilført ekstra dimensioner til hjemmesiden, så resultatet blev endnu bedre end forventet. Jeg kan varmt anbefale Kapkap.dk!
Alexandersen Language Training, Niels Alexandersen
Havde store problemer med min hjemmeside, fik ikke de indkomne webshop-ordre på min mail - utilfredse kunder, så det var ikke rart. Når man så ikke selv har forstand på hjemmesider var jeg ovenud lykkelig, da jeg blev henvis til Charlotte. Der gik vel højest en dag så var problemet løst og til den aftalte pris, endvidere blev hjemmesiden piftet op ved samme lejlighed, super service til perfektion.
AJ-Graverteknik ApS, Jørgen Hansen
Charlotte har hjulpet mig med at skabe en hjemmeside, som genuint udtrykker det, jeg gerne vil stå for. Charlotte giver ikke op før end projektet er ”i mål”.
Solvang Børne/ungdomspsykiatri, Lisbeth Kortegaard
I en travl hverdag er det fantastisk at have en webredaktør der proaktivt holder øje med behov for opdateringer og løbende udvikling af sitet. Dialogen med dig foregår altid ubesværet og det er bare en fornøjelse at blive mødt med kvikke og fleksible mennesker, der leverer netop det jeg har brug for.
Peter Klange, erhvervspsykolog
Kære Charlotte. Tusind tak for super god sparring i dag om opdatering og nye tiltag til min hjemmeside www.powerforlife.dk. Jeg glæder mig til at se de færdige resultat.
Power for Life, Pernille Ryge Koch
Jeg har fået lavet en ny hjemmeside af Kapkap.dk. Der har været en god dialog/stemning under udarbejdelsen af sitet. Resultatet er blevet rigtig godt og jeg er meget tilfreds. Chalotte besidder en ganske særlig evne til at fange mine og sikkert også andres ideer, og der ud fra skabe et site der fungere super godt. Det er ikke noget jeg ellers har set inden for IT.
Jeg giver derfor trygt mine varmeste anbefalinger til Dronning Chalotte af Kapkap, hun styrer:-)
Michael Bruhn. Murerfirma Michael Bruhn
Jeg synes, at det er hurtigt og nemt at tilrette hjemmesiden - også når det gælder funktioner jeg endnu ikke har så god erfaring med. Når jeg har lidt større rettelser gør jeg brug af klippekortet, og overlader det trygt til Charlotte at opdatere hjemmesiden
Michael Brusholt, Brusholt Consult
KapKap har lavet en yderst lækker og let tilgængelig Imagebank til by KlipKlap. Charlotte Lassen har sans for de vigtige detaljer og har en meget professionel tilgang til sit fag. KapKap betragter først opgaven som løst, når kunden er tilfreds!
Pia Lauritsen, by Klipklap
Jeg har følt mig i absolut gode hænder fra først til sidst i hele forløbet med at skabe en ny hjemmeside. Charlotte er yderst professionel og har ganske enkelt flair for, hvad de enkelte kunder har brug for.
Det har ikke været nødvendigt at formulere ret mange ønsker til hjemmesiden, Charlotte forstod øjeblikkeligt, at enkelhed, æstetik og overskuelighed var et must, og hun har vidst, hvad jeg ville blive glad for, før end jeg selv har kunnet formulere det – flot arbejde.

Det nye tiltag med klippekortet bliver jeg fan af, for selv om Charlotte er god til at forklare, vil jeg kun kunne passe helt simple ting selv. Tak til KapKap for en hjemmeside, som er blevet flottere, end jeg havde troet muligt
Hjerneforsker/forfatter Ann E. Knudsen
Thumbs up for sublim service af KapKap/Charlotte Lassen... I samarbejde med KapKap og med Charlotte Lassen ved roret har vi haft en uvurderlig partner i relanceringen af vores www. ... Kreativitet, solid sparring og input har givet os megen ny inspiration, og KapKaps fleksibilitet gjorde, at vi nåede vores deadline. Vi vil helt sikkert fortsat benytte os af KapKaps kompetencer, selvom vi er hjulpet godt på vej til at kunne klare en hel del selv, grundet forholdsvis simpel brugertilgang til systemet.
SCADA International, Charlotte Dalhoff Dalbøge
Charlotte og KapKap.dk skal have vores varmeste anbefalinger for både resultatet og proces i forbindelse med udviklingen og implementering, af vores nye hjemmeside. Jeg har følt mig i de bedste hænder lige fra den indledende design fase, hvor Charlotte er lykkedes med lige dele struktur, og inspiration til at vi har opnået et perfekt resultat.

Selve implementeringen af siden med forslag, rettelser og tilpasninger er foregået glat og fleksibelt uden at kræve de store ressourcer fra mig. Udfordringen for os har været, at formidle en teknisk hjemmeside på en ”ikke-teknisk-facon”. Resultatet har overgået vores forventninger!
Gert Salzer, Adm. dir. Markings
Vi fik hurtig og profesionel hjælp, og vi endte hurtigt med et design som vi er stolt af og glade for. Vi kan kun give KapKap de bedste anbefalinger. God og hurtig service, og meget nemme at arbejde sammen med.
Volvo Penta Center Danmark
Professionel på en vedkommende, lyttende, deltagende og fantastisk engageret måde. Jeg føler mig støttet, guidet og taget godt om. Tak for en megaflot hjemmeside! Min varmenste anbefalinger gives hermed videre...
Your Choices, Charlotte Siepmann
Vi har ikke fortrudt, at vi henvendte os til Kapkap.dk - vi har haft et fint samarbejde med Charlotte, som gennem hele forløbet har været meget hjælpsom og tålmodig og kommet med gode idéer og forslag. Hun har ført os sikkert igennem processen og også ydet mere hjælp, end hun iflg. aftalen var forpligtet til. Det afsluttende kursus har gjort os i stand til selv at vedligeholde siden, men vi vil også benytte os af klippekortordningen til større opdateringer - det vil vi trygt overlade til Charlotte.
Gerstenberg Services A/S, Mette Nielsen
Tusind tak for det fine facelift af min hjemmeside. Kapkap er professionelle og imødekommende overfor mine ideer og har lavet et så fint og overskuelig facelift på min hjemmeside. Jeg kan varmt anbefale Kapkap.
Fodplejeklinikken, Elsebeth Holm
I en hektisk uge med firmaovertagelse klarede KapKap.dk selv design af den nye hjemmeside, at finde flotte og gode stockfotos på nettet som var egnet til vores hjemmeside, lave opsætning til godkendelse mm. For os var det ikke den billigste løsning men det var nemt, flot og hurtigt.
Korttrykkeriet/Get Label, Bjarne Høed Jensen
Vi fik rykket ved vores opfattelse af hvad godt samarbejde er. Processen med at lave ny hjemmeside har været præcis - udviklende – og udfordrende og slutresultatet var langt over det forventede.
MarkOn A/S, Lystrup
Vores krav har været, at vores hjemmeside skal afspejle vores forening: seriøsitet og kvalitet for pengene – også det har Kapkap.dk leveret!
Danmarks Leder Organisation, Jens Erik G. Iversen
Super flot design af hjemmesiden og den sparring og support vi har fået i forhold til salgsdialogen har været super. Dertil eminent service under processen med at udvikle og implementere den nye hjemmeside. Mange tak for hjælpen.
Jesper Volk, ejer af Volk Education
KapKap er en meget troværdig, ihærdig, fleksibel og ordholdende samarbejdspartner, som har løst opgaven med vores hjemmeside og design af logo til vores fulde tilfredsstillelse.
Niels Grandjean Poulsen, medejer FINTEK A/S
Super godt samarbejde med Kapkap. Dejlig sparring og fælles ideudvikling. Kan varmt anbefale Kapkap.
Leif Meitelberg, Dansk Minigolf
Med valget af Kapkap.dk som samarbejdspartner er der flere ting, der har overrasket mig; de har udvist en enestående evne til at sætte sig ind i min forretning, de har virkelig demonstreret fleksibilitet i forhold til de mange ideer, der har været undervejs i projektet - og de har ganske enkelt leveret et resultat langt over min forventning.
Peter Klange, erhverspsykolog
Flot hjemmeside vi har fået lavet - vi er meget tilfredse med slutresultatet og det arbjede Charlotte har udført for os. Hurtigt og effektivt. Det har været sjovt og vi blev ført professionelt igennem processen fra start til slut. Man følte sig godt rådgivet hele vejen igennem. Jeg kan kun give Charlotte de varmeste anbefalinger.
Richard Thorsen adm. dir. og partner
Charlotte tager i den grad ansvar for sine kunder og leverer excellent kundeservice...
Dorte Søe, TAKminds
Kapkap.dk sørger for at holde processen i gang uden at stresse een. Stilstand udvikler ikke noget. Aftaler bliver holdt, og Kapkap.dk kan roligt love fuld tilfredshed eller pengene tilbage. Det kommer ikke til at koste dem noget. Må sige : Varen er leveret. Til tiden, og i orden. Tak for tillidsfuldt samarbejde
Marathonløber Mikael Lassen
Jeg har fået et website samt visitkortdesign fra KapKap.dk til min virksomhed LN Consult - tak for det Charlotte.

Rart med en firmaet der kommer med gode ideer og forslag, som jeg ikke selv havde tænkt på, med faglig stolthed og som går op i sit arbejde, dygtig og omhyggelig. Flot arbejde, god kommunikation og alle aftaler overholdt til tiden, god oplevelse. Kan varmt anbefale firmaet Kapkap.dk til andre.
LN Consult, Leonida Nielsen
Allerførst en STOR TAK til KapKap for flot arbejde. Jeg valgte at bruge KapKap til at lave min hjemmeside efter første møde med Charlotte. Igennem hele forløbet har jeg været meget tilfreds og mine forventninger er blevet mere end indfriet. Charlotte arbejder super professionelt, er kreativ, følger op på tingene, giver god feedback og kommer med gode ideer til løsninger.

Servicenevauet er i top og jeg vil hermed varmt anbefale andre at bruge KapKap til hjemmesidedesign.
Heiberg Design
Samarbejdet omkring ny hjemmeside, har forløbet effektivt og meget hurtigt. Vi er rigtig tilfredse med vores nye side, og vi glæder os til at dele den med medlemmerne.
Helle Christensen, Formand Funktionærforeningen
Jeg er bare SÅ glad og tilfreds med hjemmesiden! Da Ivara Kommunikation i foråret skulle have designet ny hjemmeside, var jeg ikke i tvivl om, at Charlotte fra Kapkap kunne løse opgaven. På andre websites, Kapkap har designet, har jeg hæftet mig ved enkeltheden og kvaliteten i det visuelle udtryk. Netop det enkle og overskuelige udtryk har været afgørende for mit valg af designer.

Dialogen med Charlotte gennem hele processen har været super god, og hun fangede hurtigt mine intentioner og ønsker omkring udtryk og navigation. Som kunde blev jeg inddraget tilstrækkeligt under udarbejdelsen. Der var gennemsigtighed gennem hele procssen - og det har gjort samarbejdet både nemt og spændende.

Charlotte er en suveræn sparringspartner i øjenhøjde, særligt når det gælder det visuelle udtryk, hvilket har været essentielt ift min virksomhedsprofil. Vi har haft interessante diskussioner og jeg har gennem forløbet fået masser af feedback, råd og indspark ift. de valg, jeg skulle træffe undervejs.

Jeg har fået et super flot produkt af høj kvalitet. Jeg kan meget varmt anbefale Charlotte og Kapkap.
Tak for et fantastisk samarbejde!
Ivara Kommuniktion, Sophie Ivara Vinther Andersen
Valget af KapKap i forbindelse med revitalisering af min hjemmeside var det helt rigtige.Charlottes forståelse for opgaven, rådgivning om hjemmesidens opbygning og indhold samt designløsningen var lige hvad jeg havde brug for. Udviklingen af hjemmesiden var et projektet jeg bevidst havde udskudt en længere periode, så Charlottes løsningsforslag og projektleder evner skal have æren for, at vi nåede i mål med den færdige hjemmeside som planlagt. Jeg er meget tilfreds med det færdige resultat.
Branddirection, Charlotte Liendgaard
Samarbejdet med Charlotte har fra start til slut været præget af en god dialog og en meget struktureret tilgang til løsning af opgaven, resultatet er blevet godt – processen har været god og prisen blev som aftalt.
Mogens Nygård, Statsaut. Revisor
Kapkap.dk Webdesign - Bricksite Partner | CVR: 38001108 | Lyshøjen 2, K4, 8520 Lystrup  | Tlf.: +45 40171415