Firmaet Markings - 3 forskellige websites er det blevet til - indtil videre

KapKap forstår, hvad vi gerne vil
Markings har i flere år samarbejdet fast med Charlotte Lassen, ejer af KapKap. Gert Salzer, administrerende direktør for Markings, fortæller:
-  Vi valgte KapKap, fordi Charlotte leverer en ydelse, som er lige nøjagtig på det niveau, som vi har brug for. Vi havde brug for en simpel men fleksibel løsning, og så havde vi brug for, at hun kunne byde ind kreativt. Når nu vores know-how går i en noget anden retning, så har vi brug for at læne os op ad nogle specialister, som forstår nogle af de ting, vi gerne vil, uden at vi måske selv ved det.

KapKap rammer plet æstetisk
Gert Salzer har været møllen igennem flere gange:
-  Nu har vi kørt processen med hjemmesider tre gange på tre forskellige sites, og alle gangene har Charlotte været rigtig dygtig, synes jeg. Det kan godt være, det er et resultat af et længere samarbejde, men der er en god dialog, og hun rammer plet rent æstetisk.

Hvad benytter Markings KapKap til?  
-  Jeg køber hjemmesidedesign og -optimering. Vi har i forbindelse med hjemmesider sluttet processerne af med lidt opfølgende småtteriarbejde, som der vil være ved at sætte sådan et projekt i søen. Det har vi løst på klippekortbasis. Eller hvis der har været mindre ændringer løbende. Vi har benyttet klippekortet som en form for en serviceaftale.

Uformel og fleksibel dialog
Gert Salzer er ikke i tvivl, når han skal sætte ord på KapKaps arbejde: -  Det er engageret, kreativt og leveres til tiden. Sådan ser jeg KapKap., siger han og fortsætter: -  Hos tidligere leverandører, har vi oplevet, at den kreative proces var alvorligt begrænset. Men selv om Charlotte arbejder i et standardsystem med visse begrænsninger, har det aldrig været en hindring for os. Når vi samtidig kan spare penge og få en løsning, vi selv kan servicere og arbejde videre med, kan jeg ikke være andet end ovenud tilfreds.

Hvad er det så, der adskiller KapKap fra andre på markedet?
For Gert Salzer er der ingen tvivl: -  Hos KapKap har vi fået en uformel og fleksibel dialog. Hos andre har vi oplevet en meget rigid tilgang med mange møder, og at der pludselig ikke var penge til mere. Men hos KapKap er der langt mere elastik at hente. Fleksibilitet er kodeordet for os, og det leverer Charlotte og KapKap., slutter Gert Salzer af.
Om Markings:
Markings er specialister i mærknings- og sporbarhedsløsninger. Virksomheden leverer mærkningsmaskiner til en lang række danske virksomheder, der alle oplever samme professionelle og engagerede service.
Ifølge Markings behøver en individuel sporbarhedsløsning ikke være dyr, men skal opfylde kundens behov, derfor forhandler virksomheden en række forskellige produkter fra f.eks. Hitachi, Panasonic og NiceLabel.
Læs mere: www.markings.dk
Læs mere: www.anser.dk
 
Kontakt mig på cl@kapkap.dk eller 40 17 14 15 og lad os få en uforpligtende snak om jeres hjemmesidebehov.
Hos KapKap har vi fået en uformel og fleksibel dialog. Hos andre har vi oplevet en meget rigid tilgang med mange møder, og at der pludselig ikke var penge til mere. Men hos KapKap er der langt mere elastik at hente. Fleksibilitet er kodeordet for os, og det leverer Charlotte og KapKap.
Gert Salzer, ejer af Markings m. fl.
Kapkap.dk Webdesign - Bricksite Partner | CVR: 38001108 | Lyshøjen 2, K4, 8520 Lystrup  | Tlf.: +45 40171415