Kongehøjens Børnehave, nyt website, logodesign og visitkort

KapKap har gjort vores hjemmeside levende
-  Jeg havde været inde at kigge på nogle af de hjemmesider, KapKap har lavet, og jeg syntes, de så rigtig spændende ud., begynder Kirsten Wurlitzer, leder af
Kongehøjens Børnehave, på fortællingen om samarbejdet med Charlotte Lassen og KapKap, der har leveret en hjemmeside samt børnehavens nye logo.

Utroligt nemt samarbejde

-  Jeg var ikke i tvivl om, at Charlotte sagtens kunne lave en hjemmeside, som vi kunne bruge. Det, jeg kunne se på de hjemmesider, hun har lavet, er, at de er anderledes og mere levende end det, man tit ser. Det var egentlig ud fra det, at jeg valgte hende., fortsætter Kirsten Wurlitzer.
 
-  Charlotte har været utroligt nem at samarbejde med, og hun har været lynhurtig. Når vi har lavet nogle aftaler, er hun straks gået i gang. Har der været rettelser, er det også lynhurtigt blevet ordnet. Jeg har ikke skullet bruge så meget tid på det, for meget af det foregår jo pr mail. Det synes jeg har været fantastisk.

-  Jeg synes, Charlotte har været rigtig dygtig til at fange det og fået det med, som vi rigtig gerne ville have med. Jeg synes, vi har fået en levende hjemmeside. Når jeg kigger på de andre hjemmesider, som daginstitutionerne i Aabenraa Kommune har, så synes jeg helt klart, vi har den bedste., siger hun med et smil.

Jeg har anbefalet KapKap til andre
-  Jeg har faktisk anbefalet hende til andre institutioner. Det kommer selvfølgelig an på, hvad de gerne vil have, men jeg har jo kunnet fortælle om, vores hjemmeside. Det har de syntes lød spændende, og jeg er sikker på, der er mange der har været inde at kigge., siger Kirsten Wurlitzer.

Hun kan sagtens se forskel på den tidligere hjemmeside og den nuværende:
-  Vi havde en hjemmeside i forvejen, men den var utroligt svær at betjene. Når jeg i dag ser på den gamle, så var den jo bare kedelig. griner hun.
 
-  Man er selv med til at forme sin hjemmeside, så der var vi måske ikke gode nok i begyndelsen. En af Charlottes forcer er, at hun er meget konkret i forhold til det, vi tidligere har oplevet. Hun siger, hvad hun har brug for, og samtidig har hun respekt for og er loyal overfor det, vi vi. Det har været rigtig godt., runder Kirsten Wurlitzer af.

Leder Kirsten Wurlitzer udtaler:

Charlotte har været utroligt nem at samarbejde med, og hun har været lynhurtig. Når vi har lavet nogle aftaler, er hun straks gået i gang. Har der været rettelser, er det også lynhurtigt blevet ordnet. Jeg har ikke skullet bruge så meget tid på det, for meget af det foregår jo pr mail. Det synes jeg har været fantastisk.
Kirsten Wurlitzer, leder af Kongehøjens Børnehave
Man er selv med til at forme sin hjemmeside, så der var vi måske ikke gode nok i begyndelsen. En af Charlottes forcer er, at hun er meget konkret i forhold til det, vi tidligere har oplevet. Hun siger, hvad hun har brug for, og samtidig har hun respekt for og er loyal overfor det, vi vil. Det har været rigtig godt.
Kirsten Wurlitzer, leder af Kongehøjens Børnehave
Jeg har faktisk anbefalet hende til andre institutioner. Det kommer selvfølgelig an på, hvad de gerne vil have, men jeg har jo kunnet fortælle om, vores hjemmeside. Det har de syntes lød spændende, og jeg er sikker på, der er mange der har været inde at kigge.
Kirsten Wurlitzer, leder af Kongehøjens Børnehave
Om Kongehøjens Børnehave Kongehøjens
Børnehave vil være en institution, hvor trivsel både blandt børn og personale vægtes højt og hvor lyst til læring er i højsæde. Det betyder, at børnehaven skal kendes som en børnehave, hvor der er plads til alle uanset hvem man er og hvor man kommer fra.
 
Kontakt mig på cl@kapkap.dk eller 40 17 14 15 og lad os få en uforpligtende snak om jeres hjemmesidebehov.
Kapkap.dk Webdesign - Bricksite Partner | CVR: 38001108 | Lyshøjen 2, K4, 8520 Lystrup  | Tlf.: +45 40171415