Gregers Johansen fik en komplet løsning: hjemmeside, logo, visitkort, tekstforfatning, engelsk oversættelse samt portrætfotos

Fuld valuta for pengene hos KapKap.dk
Det var faktisk lidt af et tilfælde, at Gregers Johansen pludselig stod og havde brug for hjælp til sin første hjemmeside: - Efter en menneskealder hos en stor international koncern besluttede jeg at prøve kræfter med livet som selvstændig. I forløbet havde jeg en coach, som fortalte om Charlotte, der ejer KapKap og havde hjulpet ham med en hjemmeside, og syntes, jeg skulle prøve at kontakte hende.
 
Når netværk fungerer
Gregers Johansen fortsætter: - Jeg talte med Charlotte og fortalte, at jeg skulle i gang med en hjemmeside. Jeg spurgte, om hun kunne hjælpe mig med det. Det kunne hun selvfølgelig.
Det blev startskuddet på en proces, der endte ud med at give Gregers Johansen mere end blot en ’blank’ hjemmeside.
 
Han fortæller:
- Vi blev enige om, at jeg nok selv skulle sørge for teksterne til hjemmesiden. Det gjorde jeg ved at kontakte en i vores fælles netværk, som så ville lave teksterne for mig. Først blev jeg enig med Charlotte om, hvordan hjemmesiden skulle se ud. Derefter fik jeg teksterne på plads.
 
Endnu en gang kom netværket i spil. - Via Charlotte fik jeg kontakt til en fotograf, som har taget billederne, der ligger på hjemmesiden i dag. Det var den måde, det udviklede sig på, og det er det, Charlotte har gjort for mig. Og så selvfølgelig har hun fået hjemmesiden op at køre., forklarer Gregers Johansen.
 
Min hjemmeside gav mig en forretningsplan
Helt konkret har Gregers Johansen oplevet en stor værdi i samarbejdet med KapKap:
- Charlotte hjalp med at finde ud af, hvordan hjemmesiden skulle se ud, og hvad der fungerer godt. Hun har været den, jeg havde behov for. Det er ikke kun det tekniske, det er i lige så høj grad at finde ud af, hvordan skal den se ud. Hvad virker godt med billeder og tekst, fx hvor meget der skal stå. Det har været en stor hjælp.
 
Det Gregers Johansen for alvor har fået ud af samarbejdet har dog været en særlig indsigt:
- Jeg vil sige, at hvis man vil være selvstændig, er det nødvendigt at have en klokkeklar forretningsplan. Hvis man så går i gang med en hjemmeside og skal finde ud af, hvad der skal stå, kommer forretningsplanen faktisk af sig selv. Så hjemmesiden har egentlig været starten på min egen konsulentvirksomhed.
 
Jeg har fået en hel løsning
- Charlotte er rigtig god at tale med. Hun er god som sparring og god til at komme med forslag til, hvad der virker og ikke virker. Og så er hun god til at sætte hjemmesiden op. Det gik hurtigt, vil jeg sige. Det fungerer bare., siger Gregers Johansen om oplevelsen.
 
Han uddyber processen: - Vi mødtes og lagde en plan, hvor Charlotte sagde, at vi nok skulle nogle måneder frem i kalenderen, før end vi var færdige. Det passede meget godt. Hun har de kontakter, der er nødvendige for, at du kan få en hel løsning. Jeg ved ikke, om det har været dyrt eller billigt, men jeg føler, jeg har fået fuld valuta for pengene. Og det er jo det vigtigste.
 
- Det her er en investering. Det er fint nok, at der går lidt tid inden de penge er tjent ind igen. Men jeg mener ikke, du kan gøre noget uden at have en hjemmeside at henvise til. Hun har også lavet oplæg til mine visitkort og fået dem trykt. Så det har været helt perfekt., runder Gregers Johansen af.

Om Gregers Johansen Consulting

Gregers Johansen hjælper virksomheder med at udfolde deres udviklingspotentiale. Det sker ved at flytte fokus fra produkt til service.
 
Han arbejder ud fra tesen om, at konkurrencedygtig service er forudsætningen for, at kunderne får fuldt udbytte af et givent produkt.
 
Læs mere på gjc.dk
 
Kontakt mig på cl@kapkap.dk eller 40 17 14 15 og lad os få en uforpligtende snak om jeres hjemmesidebehov.
Jeg vil sige, at hvis man vil være selvstændig, er det nødvendigt at have en klokkeklar forretningsplan. Hvis man så går i gang med en hjemmeside og skal finde ud af, hvad der skal stå, kommer forretningsplanen faktisk af sig selv. Så hjemmesiden har egentlig været starten på min egen konsulentvirksomhed.
Gregers Johansen
Kapkap.dk Webdesign - Bricksite Partner | CVR: 38001108 | Lyshøjen 2, K4, 8520 Lystrup  | Tlf.: +45 40171415