GET LABELS ApS, Korttrykkeriet, Posetrykkeriet m. fl. - indtil videre 5 sites

KapKap leverer flot design
-  Jeg begyndte at arbejde sammen med KapKap og Charlotte, fordi vi sad i netværk sammen. Jeg havde overtaget et par hjemmesider, som jeg skulle have nydesignet. Så forhørte jeg mig om priser og eksempler fra tre forskellige steder - og så endte det med KapKap.,  siger Bjarne Høed Jensen, ejer af GET LABELS ApS.

Vi bruger også klippekortet
-  Jeg bruger Charlotte, når vi skal have lavet nye hjemmesider. Det sker en gang imellem. Og til at hjælpe, hvis vi skal have lavet ændringer i selve grundopsætningen på siden. De små ændringer laver vi selv, men de store laver Charlotte for os., fortæller Bjarne Høed Jensen.
Han fortsætter: -  Jeg bruger både klippekortet og aftaler ting fra gang til gang. Det kommer an på opgaven. Hvis det er en ny hjemmeside, så er det selvfølgelig noget vi snakker om. Det betyder jo noget rent prismæssigt. Men når der er mindre ændringer, benytter vi klippekortet.

Vi får meget ud af vores hjemmeside
Hvad er Bjarne Høed Jensen særligt glad for? -  Jeg vil sige, at jeg er godt tilfreds med selve layout-stilen. Nu har Charlotte lavet flere hjemmesider for os, og jeg synes, de flugter godt i deres stil. Det er vigtigt for mig, fordi de linker til hinanden, og fordi kunderne er de samme. Når kunderne hopper fra den ene hjemmeside til den anden, så er det godt, at de har en designmæssig identificerbar linje. Og så synes jeg, at det er nemt. Charlotte er ukompliceret at arbejde sammen med.

Bjarne Høed Jensen anbefaler gerne KapKap: -  Jeg vil sige, at Charlotte er god til at lave et flot design, og at samarbejdet generelt foregår godt. Tidligere var hjemmesiden ikke så vigtig en parameter for mig, som det er nu. I dag får vi meget ud af vores hjemmeside i forhold til mange andre i vores branche.

Det spiller
Hvad er det afgørende for det fortsatte samarbejde? Bjarne Høed Jensen svarer:
-  Jeg vurderer økonomisk på det fra gang til gang. Det er jeg jo nødt til, det skal jo kunne hænge sammen. Men jeg synes også, at prisen ligger, som den skal lige nu. Han slutter af med ordene: -  Jeg har det sådan, at hvis det fungerer, så skal jeg ikke bruge for meget krudt på at diskutere små beløb i en eller anden given situation. Det er jo ikke det, det kommer an på, når man overordnet set synes, at det spiller.

Bjarne Høed Jensen udtaler

Jeg vil sige, at jeg er godt tilfreds med selve layout-stilen. Nu har Charlotte lavet flere hjemmesider for os, og jeg synes, de flugter godt i deres stil. Det er vigtigt for mig, fordi de linker til hinanden, og fordi kunderne er de samme.

Når kunderne hopper fra den ene hjemmeside til den anden, så er det godt, at de har en designmæssig identificerbar linje. Og så synes jeg, at det er nemt. Charlotte er ukompliceret at arbejde sammen med.
Bjarne Høed Jensen, ejer af bl.a GET LABELS ApS
Om GET LABELS ApS
GET LABELS ApS er en attraktiv leverandør af: Etiketter, tape med tryk og smarte grafiske løsninger. Virksomheden har over 20 års brancheerfaring med produktion af tryksager og mange andre ting med logo. GET LABELS ApS kan derfor tilbyde såvel vejledning og megen know-how omkring den rigtige produktions måde, samt meget attraktive priser og et bredt sortiment.
 
Se mere på: www.getlabels.dk
 
Kontakt mig på cl@kapkap.dk eller 40 17 14 15 og lad os få en uforpligtende snak om jeres hjemmesidebehov.
Kapkap.dk Webdesign - Bricksite Partner | CVR: 38001108 | Lyshøjen 2, K4, 8520 Lystrup  | Tlf.: +45 40171415