Ny hjemmeside - og løbende opdateringer via klippekortsordning

Med KapKap fungerer det
-  Jeg valgte Charlotte og KapKap, fordi jeg havde hørt godt om hende. På et tidspunkt, hvor jeg skulle have lavet nogle billeder til en artikel, sidder jeg hos en fotograf og fortæller om, hvor dårlig jeg er til det med computere. Fotografen siger så, at hun kender Charlotte. Så jeg ringede til hende., siger specialist i neuropsykologi og hjerneforskning Ann-E. Knudsen om, hvordan samarbejdet med KapKap opstod.

Jeg får meget ros for min hjemmeside
- KapKap har lavet en hjemmeside til mig. Og så har Charlotte sørget for, at alle tingene fungerer. Den skal jo opdateres hele tiden. Hver eneste gang der kommer et foredrag, eller der skal tages noget af eller sættes nyt ind på hjemmesiden i forhold til, at nu kommer der en ny bog eller et eller andet, så fikser Charlotte det.,  fortsætter Ann-E. Knudsen. Hun forklarer:  -  Jeg har slet ikke blandet mig i design, opsætning, hvordan det skal fungere eller noget som helst. Og jeg får faktisk rigtig meget ros for min hjemmeside. Det tager jeg da selvfølgelig til mig, selv om jeg ikke har noget som helst med det at gøre. Så jeg ved jo, at det fungerer.

Jeg slipper for en masse bøvl
-  Det er et stort plus, at det går dejligt hurtigt. Med min tidligere leverandør kunne der gå rigtig lang tid fra, at jeg ringede og sagde, jeg gerne ville have noget ændret, og til det rent faktisk blev realiseret. Der reagerer Charlotte meget hurtigt, så jeg slipper for en masse bøvl., siger Ann-E. Knudsen om en af fordelene ved hendes samarbejde med KapKap.
 
-  For mig har det skabt størst værdi, at Charlotte har taget hele ansvaret. Jeg skal bare passe det, jeg er bedst til og resten er i gode hænder. Jeg behøver slet ikke spekulere på, om det fungerer, om der er noget, der ikke kan findes. Jeg nøjes med at sende en mail med det, jeg godt kunne tænke mig skal laves, og så klarer Charlotte resten. fortsætter hun.
 
KapKap er meget professionel
-  Det passer til mig med et firma som ordner alt resten., griner Ann-E. Knudsen og fortsætter: -  Charlotte er simpelthen så professionel. Hun er nem at snakke med, og hun er supergod til at fortolke, det jeg får mumlet mig igennem. Når hun sender noget tilbage, tænker jeg, at det var faktisk lige det, jeg prøvede at formulere - tak for det!
 
Ann-E. Knudsen er ikke i tvivl om, hvad der gør KapKap til den ideelle samarbejdspartner: 
-  Det er ret fantastisk, så god Charlotte er til at sætte sig ind i den enkelte kundes behov. Hun har aldrig nogensinde forsøgt at presse mig til at købe mere, end hvad mit reelle behov er. Det har jeg ellers prøvet hos min tidligere leverandør. Hos KapKap er det meget stringent og professionelt. Charlotte har en klar fornemmelse af, hvad jeg gerne vil, og hvem jeg er.
Om Ann-E. Knudsen
Ann-E. Knudsen er foredragsholder, cand.mag. og lektor i dansk og psykologi. Hun holder foredrag med fokus på børn og hjernen. Hun deltager i skiftende forskningsprojekter samt har medvirket i en lang række interviews i aviser, tidsskrifter, på radio og i tv. Hun er desuden forfatter til 5 bøger og arbejder i øjeblikket på en ny bog.
 
Læs mere på: www.ann-e-knudsen.dk
Ann E. Knudsens portrætter er lavet af fotograf Anne Kring www.annekring.dk.
 
Kontakt mig på cl@kapkap.dk eller 40 17 14 15 og lad os få en uforpligtende snak om jeres hjemmesidebehov.
Jeg køber bare et klippekort. Hos min gamle leverandør oplevede jeg af og til at modtage nogle store ’hovsa-regninger’, men det sker aldrig hos KapKap. Jeg er hele tiden på det rene med, hvad det koster. Det er en dejlig fornemmelse ikke at skylde nogen noget, og at der ikke kommer pludselige store regninger. Jeg køber bare et klippekort og så ved jeg, hvornår det er ved at være brugt. Det synes jeg er supergodt.
Foredragsholder, can. mag. Ann E. Knudsen
Kapkap.dk Webdesign - Bricksite Partner | CVR: 38001108 | Lyshøjen 2, K4, 8520 Lystrup  | Tlf.: +45 40171415