Klippekortet

Når du køber Klippekortet hos KapKap.dk får du:
11 klip af 15 minutter for 10 klips pris: Kr. 1.750,- ekskl. moms.
 
Hver gang du har bedt om en opdatering, modtager du et overblik over, hvor mange klip du har brugt. Derpå kan du se, hvad tiden er brugt til og hvor mange klip, du har tilbage. Klippekortet skal bruges inden for 12 måneder.

Du får...

KapKap.dk tilbyder at vedligeholde din hjemmeside for dig. Din hjemmeside bliver lavet i et brugervenligt system, som gør det let for dig selv at redigere og lave ændringer. Vil du hellere, at jeg varetager dine opdateringer, så kan du benytte Klippekortet.

Har du brug for mere regelmæssige, løbende opdateringer, kan du købe et månedsabonnement, som er tilpasset netop dine behov. Så klarer jeg dine opdateringer til en fast pris hver måned.

Lad os tage en snak om dit behov - ring allerede i dag på 4017 1415 eller send en mail. Læs kundecase om hjerneforsker Ann-E. Knudsen, som fast benytter min klippekortsordning.
Klippekort til opdateringer af din hjemmeside

Referencer klippekort

Klippekortet er jeg fan af og bruger fast denne ydelse, for selv om Charlotte er god til at forklare, vil jeg kun kunne passe helt simple ting selv. Tak til KapKap.dk for en hjemmeside, som er blevet flottere, end jeg havde troet muligt.
Ann E. Knudsen, foredragsholder/hjerneforsker
Vi har i vores 2 firmaet GET LABELS ApS og KortTrykkeriet flere hjemmesider, som Kapkap har lavet. De daglige smårettelser varetager vi selv, men når der skal mere ekspertise til, laver Charlotte dette. Hertil benytter vi os af klippekortet – det er let og mindsker administration hos både KapKap og hos os
Bjarne Høed Jensen, indehaver
Kapkap.dk Webdesign - Bricksite Partner | CVR: 38001108 | Lyshøjen 2, K4, 8520 Lystrup  | Tlf.: +45 40171415