Design af visitkort - få et visitkortdesign som matcher din virksomhed

Design af dit visitkort kommer naturligvis til at passe sammen med det generelle design for din hjemmeside og evt andet materiale - f.eks. flyers eller brochure. Selve udseendet af visitkortdesignet er meget individuelt.
 
Design af visitkort sker i tæt samarbejde med mig, hvor vi starter med at forholde os til ting som:
  • Hvad skal du bruge det til?
  • Skal der være dato/næste konsultaion på f.eks ?
  • Hvilke værdier skal det udtrykke?
  • Skal det indeholde portræt af dig - for genkendelighed ?
Designprocessen
Du får et 1. udkast af dit visitkortdesign til gennemsyn og ud fra dette udkast færdigøres det endelige visitkort i tæt dialog med dig. Når visitkortdesignet er færdigt, modtager du en trykklar fil, så du selv kan anvende det trykkeri du ønsker til trykning af dine visitkort. Ønsker du jeg levere trykte visitkort til dig, er dette også en mulighed.
 
Se med fordel også udvalgte logodesigns jeg har leveret og læs mere om design af logo, professionel hjemmeside - processen og pris, og se eksempler på design af hjemmesider. Se et udvalg af visitkortdesigns nedenfor.
Kontakt mig for design af visitkort:
 
Charlotte Lassen
Mobil: 40 17 14 15
 
Pris på design af visitkort
Prisen for et visitkortdesign variere fra opgave til opgave. Kontakt mig og lad os få en snak om dit design af visitkort og hvilke ønsker du har til selve designet.
 
Læs til inspiration kundecase om Kongehøjens Børnehave, som fik designet logo, visitkort, profiltøj samt hjemmeside.
 
Ønsker du et portrætfoto på dit visitkort men har ikke et sådant, så kan jeg anbefale mine professionelle samarbejdspartnere.
 
Kapkap.dk Webdesign - Bricksite Partner | CVR: 38001108 | Lyshøjen 2, K4, 8520 Lystrup  | Tlf.: +45 40171415