Design af hjemmeside - Se eksempler til inspiration

Mit mål er hver gang af lave et design af hjemmeside, som virker til den enkelte kunde. Jeg er først tilfreds, når du er tilfreds. Hjemmesiderne overdrages med afholdelse af et introkursus i basisredigering. Kurset afholdes hos Kapkap.dk i Lystrup. Kurset gør dig i stand til selv at opdatere din nye professionelle hjemmeside. Det lægger jeg vægt på. Du får med andre ord en hjemmeside som du efterfølgende selv kan håndtere.

Nedenstående er et udvalg af mine hjemmesidedesigns. Sidernes udseende kan have ændret sig i forhold til den her viste version. Nogle kunder vedligeholder selv hjemmesiderne og laver ændringer, som Kapkap.dk ikke har indflydelse på. Hos andre kunder står jeg for den fulde vedligeholdelse. Skulle du have lyst til at spørge ind til en specifik hjemmesides udseende, er du velkommen til at kontakte mig.
Se også design af visitkort, design af logo, design af brochure og flyer og måske du også gerne vil finde inspiration til portrætfoto til din hjemmeside.
Kontakt mig på 40171415 eller cl@kapkap.dk til en snak om design af din hjemmeside.
Et super godt og og effektivt arbejde fra Charlotte's side har dannet grundlag for vores hjemmeside som vi er utrolig godt tilfreds med. Charlotte har været utrolig hurtig til løbende at justere eller rette ting og samtidig kommet med gode input til opbygning af tekst og brug af billeder. Jeg kan helt klart anbefale Charlotte til andre.
Martin Teglbjærg, ejer af Odin Forsikring
Kapkap.dk Webdesign - Bricksite Partner | CVR: 38001108 | Lyshøjen 2, K4, 8520 Lystrup  | Tlf.: +45 40171415