DESIGN AF BROCHURE, FLYER M.M.

Mange kunder ønsker i forbindelse med f.eks design af ny hjemmeside at få designet en brochure eller flyer. Men hvordan griber du det an?
 
I tæt dialog med mig får vi lavet et lækkert og flot design til dig og i samarbejde med mit store netværk af professionelle samarbejdspartnere kan jeg levere det færdige materiale til dig.
 
Rådgivning omkring indhold og design
Du får hjælp og rådgivning af mig omkring brochurens indhold, format, papirtype m.m. Dit trykte materiale skal stemme overens med din hjemmeside og dit visitkort. Der skal skrives noget tekst, findes nogle fotos, måske har du brug for at få designet noget grafik eller et logo - jeg kan hjælpe dig med det hele. 
 
Når designet er færdig
Når selve designet af din brochure eller flyer er færdig, får du leveret en færdig trykfil, så du frit kan vælge dit trykkeri både nu og fremadrettet. Jeg leverer også gerne trykt materiale til dig hvis du ønsker det. 
 
Du kan med fordel også læse om design af visitkort og design af logo. Kontakt mig på 40 17 14 15 eller cl@kapkap.dk og lad og starte design af din brochure eller flyer op sammen.
Kapkap.dk Webdesign - Bricksite Partner | CVR: 38001108 | Lyshøjen 2, K4, 8520 Lystrup  | Tlf.: +45 40171415